Skip to main content

Impact voor organisaties

Warkhouse levert als adviseur en onderzoeker een bijdrage in de projectleiding en wetenschappelijke projectondersteuning. Wij hebben inhoudelijke bedrijfskundige en sociaal psychologische expertise op het gebied van het creëren van een lerend netwerk door en voor participatieve actieonderzoek interventies, dialoogsessies en netwerkbijeenkomsten.

Onze ervaring is dat meervoudige waarde creatie vanuit een participatie aanpak gemakkelijker tot stand komt vanuit actieonderzoek. 

Door in te grijpen in het proces en gezamenlijk een verandering teweeg te brengen, ontstaat een beter inzicht in de problematiek en oplossingsrichtingen.

Het nauw en multidisciplinair samenwerken van verschillende netwerk partijen in het onderzoek, zorgt ervoor dat de inzichten van partijen hierdoor vergroot worden.

Het samen bouwen aan en reflecteren op de interprofessioneel lerende netwerken geeft de voedingsbodem voor nieuwe manieren van (hybride) samenwerken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Impact voor onderzoek

Warkhouse werkt samen met verschillende hogescholen en universiteiten, nationaal en internationaal. Onderzoek is wat ons betreft de kruiwagen voor verandering. Warkhouse is partner van de HAN-University Zorgalliantie/Krachtige Kernen. Gespecialiseerd in sociale psychologie en participatief actieonderzoek.  Wij stellen de juiste consortiums samen, schrijven mee in de subsidieaanvragen en zijn een partner in de uitvoering. Wij begeleiden meerdere studenten van verschillende leerlijnen in hun master, minor en stages. Als student krijg je van ons een levenslange garantie door een plek in ons netwerk!

MEER INFORMATIE  

Impact voor overheid

Warkhouse helpt burgers, overheden, onderzoek, onderwijs en ondernemingen om samen toekomstbestendige sociaal maatschappelijke ideeën te realiseren. Wij helpen initiatiefnemers in de samenleving met projectplannen, visievorming en strategie en adviseren over verschillende organisatievormen. Uiteraard helpen wij bij een duurzame borging door het vormgeven van financiering en exploitatiemodellen.

MEER INFORMATIE   

Impact voor burgers

Je kunt ons inzetten voor complexe sociale vraagstukken die onverwachte sociale innovatie en maatschappelijke veranderingen voortbrengen. Warkhouse is een BV maatschappelijk en doet dus ook projecten omdat deze gewoon ‘nodig en urgent zijn’.

Wij hebben een ruime expertise opgebouwd in de actieve begeleiding van burgers, gemeenten, overheden en onderwijs bij het gezamenlijk aanpakken en oplossen van leefbaarheidsvraagstukken.

MEER INFORMATIE